• 7,5 högskolepoäng, Örebro universitet, Studieort:  Ortsoberoende
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Hösten 2020 Period 1

    Startvecka: Vecka 36

    Slutvecka: Vecka 45

    Nivå: Avancerad nivå

    Undervisningsspråk: Svenska

    Anmälningskod: ORU-H6302

    Undervisningsform: Kurs, Distans

    Antal träffar: 0

    Studietakt: Halvfart

    Undervisningstid: Blandade tider

    Förkunskapskrav: 90 hp i ett huvudområde där ett självständigt arbete om 15 hp ingår. Dessutom krävs Engelska 6/Engelska B.

    Ämnesord: Kostvetenskap, Livsmedelsvetenskap, Måltidskunskap och värdskap, Måltids- och restaurangvetenskap

    Anmälningsperiod 16 mars - 15 apr.

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
1 av 1 träffar