• 7,5 högskolepoäng, Örebro universitet, Studieort:  Hällefors
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Våren 2020 Period 1

    Startvecka: Vecka 4

    Slutvecka: Vecka 8

    Nivå: Grundnivå

    Undervisningsspråk: Svenska

    Anmälningskod: ORU-V6002

    Undervisningsform: Kurs, Normal

    Studietakt: Helfart

    Undervisningstid: Dagtid

    Förkunskapskrav: 45 hp i måltidskunskap och värdskap alternativt 30 hp i måltidskunskap och värdskap och 15 hp i företagsekonomi. Dessutom krävs Vetenskapliga perspektiv och metoder, 7,5 hp från Måltidskunskap och värdskap, grundkurs, 30 hp.

    Ämnesord: Måltidskunskap och värdskap

    Kommer inte att öppna för sen anmälan

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
1 av 1 träffar