• 15 högskolepoäng, Umeå universitet, Studieort:  Internet
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Våren 2020 Period 2

    Startvecka: Vecka 13

    Slutvecka: Vecka 23

    Nivå: Avancerad nivå

    Undervisningsspråk: Engelska

    Anmälningskod: UMU-29416

    Undervisningsform: Kurs, Distans

    Antal träffar: 2

    Studietakt: Helfart

    Undervisningstid: Blandade tider

    Förkunskapskrav: För tillträde till kursen krävs att studenten har 90 hp i ett huvudområde med relevans för Måltids- och restaurangvetenskap, vilket exempelvis innefattar ämnen inom samhällsvetenskap eller humaniora. Av dessa utgörs 15 hp av ett självständigt examens... Läs mer För tillträde till kursen krävs att studenten har 90 hp i ett huvudområde med relevans för Måltids- och restaurangvetenskap, vilket exempelvis innefattar ämnen inom samhällsvetenskap eller humaniora. Av dessa utgörs 15 hp av ett självständigt examensarbete. Därtill krävs att studenten genomfört: 15 hp på avancerad nivå varav 7,5 hp i vetenskaplig metod. Dessutom krävs Engelska A. Läs mindre

    Ämnesord: Måltidskunskap och värdskap, Måltids- och restaurangvetenskap

    Anmälningsperiod 16 sep - 15 okt

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
1 av 1 träffar