• 7,5 högskolepoäng, Högskolan Kristianstad, Studieort:  Ortsoberoende
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Våren 2021 Period 2

    Startvecka: Vecka 13

    Slutvecka: Vecka 22

    Nivå: Avancerad nivå

    Undervisningsspråk: Engelska

    Anmälningskod: HKR-0994K

    Undervisningsform: Kurs, Distans

    Antal träffar: 0

    Studietakt: Halvfart

    Undervisningstid: Blandade tider

    Förkunskapskrav: Godkänt resultat på minst 135 hp varav minst 60 hp med relevans för huvudområdet mat- och måltidsvetenskap samt Engelska 6/B eller motsvarande

    Ämnesord: Livsmedelsvetenskap, Livsmedelsvetenskap, Livsmedelsvetenskap, Medie- och kommunikationsvetenskap, Måltidskunskap och värdskap, Måltids- och restaurangvetenskap, Samhällskunskap

    Anmälningsperiod 1 juni - 17 aug.

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
  • 60 högskolepoäng, Högskolan Kristianstad, Studieort:  Ortsoberoende
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Våren 2021 Period 1

    Startvecka: Vecka 3

    Nivå: Avancerad nivå

    Undervisningsspråk: Engelska

    Anmälningskod: HKR-09959

    Undervisningsform: Program, Distans

    Antal träffar: 0

    Studietakt: Helfart

    Undervisningstid: Blandade tider

    Förkunskapskrav: Kandidatexamen 180 hp med relevans för huvudområdet Mat- och måltidsvetenskap eller närliggande inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, miljövetenskap eller ekonomi samt Engelska B/ Engelska 6 eller motsvarande

    Ämnesord: Livsmedelsvetenskap, Måltidskunskap och värdskap, Måltids- och restaurangvetenskap, Samhällskunskap

    Anmälningsperiod 1 juni - 17 aug.

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
  • 60 högskolepoäng, Högskolan Kristianstad, Studieort:  Ortsoberoende
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Våren 2021 Period 1

    Startvecka: Vecka 3

    Nivå: Avancerad nivå

    Undervisningsspråk: Engelska

    Anmälningskod: HKR-0995D

    Undervisningsform: Program, Distans

    Antal träffar: 0

    Studietakt: Halvfart

    Undervisningstid: Blandade tider

    Förkunskapskrav: Kandidatexamen 180 hp med relevans för huvudområdet Mat- och måltidsvetenskap eller närliggande inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, miljövetenskap eller ekonomi samt Engelska B/ Engelska 6 eller motsvarande

    Ämnesord: Livsmedelsvetenskap, Måltidskunskap och värdskap, Måltids- och restaurangvetenskap, Samhällskunskap

    Anmälningsperiod 1 juni - 17 aug.

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
  • 7,5 högskolepoäng, Högskolan Kristianstad, Studieort:  Ortsoberoende
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Våren 2021 Period 2

    Startvecka: Vecka 13

    Slutvecka: Vecka 22

    Nivå: Avancerad nivå

    Undervisningsspråk: Engelska

    Anmälningskod: HKR-0994W

    Undervisningsform: Kurs, Distans

    Antal träffar: 0

    Studietakt: Halvfart

    Undervisningstid: Blandade tider

    Förkunskapskrav: Godkänt resultat på minst 135 hp varav minst 60 hp med relevans för huvudområdet Mat- och måltidsvetenskap samt Engelska 6/B eller motsvarande samt kurserna Matvalens komplexitet: den offentliga måltiden från ett konsumentperspektiv 7,5 hp och Tilläm... Läs mer Godkänt resultat på minst 135 hp varav minst 60 hp med relevans för huvudområdet Mat- och måltidsvetenskap samt Engelska 6/B eller motsvarande samt kurserna Matvalens komplexitet: den offentliga måltiden från ett konsumentperspektiv 7,5 hp och Tillämpad statistik inom hälsovetenskaperna 7,5 hp eller motsvarande. Läs mindre

    Ämnesord: Livsmedelsvetenskap, Livsmedelsvetenskap, Livsmedelsvetenskap, Måltidskunskap och värdskap, Måltids- och restaurangvetenskap

    Anmälningsperiod 1 juni - 17 aug.

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
  • 7,5 högskolepoäng, Högskolan Kristianstad, Studieort:  Ortsoberoende
    Utbildningsinformation

    Startperiod: Våren 2021 Period 1

    Startvecka: Vecka 3

    Slutvecka: Vecka 12

    Nivå: Avancerad nivå

    Undervisningsspråk: Engelska

    Anmälningskod: HKR-09879

    Undervisningsform: Kurs, Distans

    Antal träffar: 0

    Studietakt: Halvfart

    Undervisningstid: Blandade tider

    Förkunskapskrav: Godkänt resultat på minst 135 hp varav minst 60 hp med relevans för huvudområdet mat- och måltidsvetenskap samt Engelska 6/B eller motsvarande.

    Ämnesord: Livsmedelsvetenskap, Livsmedelsvetenskap, Livsmedelsvetenskap, Måltidskunskap och värdskap, Måltids- och restaurangvetenskap, Pedagogik

    Anmälningsperiod 1 juni - 17 aug.

    Du måste logga in för att se dina favoriter.
5 av 5 träffar