Sista kompletteringsdag

De betyg och intyg som du inte hade fått när du anmälde dig, kan du ladda upp senare på Mina sidor. Men gör det så snabbt som möjligt.

Ladda upp dina kompletterande betyg i god tid

Du som inte fått ut alla betyg när du anmälde dig, och därför inte kunde ladda upp dem då, har fram till sista kompletteringsdag på dig att göra det. Se till att vi får dina kompletteringar så fort som möjligt – vänta inte till sista kompletteringsdag om du inte måste.

Mer om att ladda upp dina dokument

Sen komplettering

Om du är struken på grund av obehörighet och skickar in en sen komplettering så måste du kontakta oss via mejl eller brev för att vi ska återanmäla dig.

Instruktioner om hur du anmäler dig igen

Kan du inte ladda upp dina meriter?

Om du inte har möjlighet att ladda upp dina betyg så kan du i stället skicka dem till oss via post. Tänk på att det tar några dagar för posten att hantera ditt brev. Om din komplettering når Antagningsservice senare än sista kompletteringsdag, kommer du inte att kunna räkna med den när urvalet görs. Alla papper som du skickar till oss ska vara vidimerade.

Om du skickar in dokument till oss med vanlig post eller rekommenderat brev ska du skicka till den här adressen: 

PostNord Strålfors AB
Att: Antagningsservice
190 81 Rosersberg

Om du skickar dina dokument via en budfirma, till exempel FedEx eller DHL, så ska du använda den här adressen. Skicka in vanliga brev till hit – brev som kommer till den här adressen kommer inte fram till oss.

PostNord Strålfors AB
Att: Antagningsservice
Järngatan 11, Kaj 21-25
190 81 Rosersberg

Senast uppdaterad: 16 februari 2023